<Smart Managed Services>

<Flexibility as a standard>

It’s just smarter

It’s just smarter

<Smart Managed Services>

Managed Services garanderen stabiliteit en continuïteit en zorgen dat u geen omkijken hebt naar het dagelijks beheer van applicaties en platformen.

Het nadeel? U zit vast aan een contract dat niet meer van deze tijd is. Wat gebeurt er als u moet innoveren in een richting die niet bij de afspraken past?

Wij vonden dat het tijd was voor meer flexibiliteit. Managed Services die verandering omarmen en innovatie juist aanmoedigen. Die meebewegen met de ontwikkelingen bij de public cloud-leveranciers. Dat noemen we Smart Managed Services. De stabiliteit en continuïteit die u zoekt, met een slimme, flexibele twist.

Insourcing, outsourcing of outtasking: het hoort allemaal tot de mogelijkheden.

<Outsmarting traditional Managed Services>

Smart Managed Services gaat door waar klassieke managed services ophouden. Klassiek beheer van een platform of applicatie is erop gericht om de status quo in stand te houden.

Maar de ontwikkelingen gaan snel, dus de status quo is ook snel verouderd. Met Smart Managed Services houden we uw software en platform niet alleen up and running, we toetsen ook continu kritisch of ze nog voldoen aan de eisen van de tijd en we werken continu aan verbeteringen en voeren innovaties door.

We bieden Smart Managed Services aan in twee varianten:

  1. Application Managed Services, waarbij we specifieke applicaties niet alleen in beheer nemen, maar ook continu innoveren, toetsen en verbeteren.
  2. Platform Managed Services, waarbij we hetzelfde doen voor uw hele cloudplatform.

Wat maakt ons uniek</>

  • Profiteer van applicaties en platformen die meegroeien
  • Blijf continu innoveren
  • Toets uw omgeving regelmatig aan relevante IT-trends
  • Integreer de nieuwste innovaties van cloud-aanbieders
  • Houd altijd grip op uw beheerkosten
  • Houd uw handen vrij voor innovatie en groei

Free Tips en Tricks</>

Uw business verandert en de snelheid waarmee dat gebeurt neemt alleen maar toe. Dat geeft voor softwaremakers grote uitdagingen, maar ook enorme kansen.
In onze whitepaper beschrijven we de huidige trends en uitdagingen, laten we zien wat de 5 pijlers zijn van een succesvolle, intelligente en nieuwe aanpak van software engineering en schetsen we tot slot het proces dat u moet volgen om er te komen.

<Meer informatie>

Wil u meer informatie over Smart Managed Services?
Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

What’s new</>