automate,

automate,

Eat, sleep </>

Repeat</>

<Missie>

De missie van Wiconic is het creëren van Digital Leaders.

Wiconic creëert Digital Leaders die hun doelen bereiken met technologie en innovatie. Wiconic: “Creating Solutions that Shape Tomorrow”

Wiconianen willen leren, groeien en kennis delen, om een autoriteit te worden en te blijven in hun vakgebied. Met Wiconic bouwen we aan een duurzame wereld. We investeren in lange-termijn klantrelaties en ondersteunen klanten in hun doel een Digital Leader te worden.

Cultuur</>

Wiconic bouwt een ecosysteem met IT-professionals die autoriteit vormen op hun vakgebied. Deze autoriteit zetten we in om de wereld beter te maken met technologie en innovatie. U ziet dit terug in onze missie. Creating solutions that shape tomorrow.

Bij het uitvoeren van onze missie hanteren we vijf kernwaarden: (1) we think forward in executing our mission, (2) we are inspiring, (3) we making impact in society, (4) we are passionate about technology and (5) we perform in a reliable way.

De slider hieronder beschrijft uitgebreider onze kernwaarden.

 

<kennis & wetenschap>

Veel Nederlandse IT-bedrijven worstelen met kennisontwikkeling en innovatie.

Veel Nederlandse IT-bedrijven worstelen met kennisontwikkeling en innovatie. Daarom werken we nauw samen met NISI, het Nederlands Instituut voor de Softwareindustrie. Deze stichting stimuleert kennisontwikkeling, netwerken tussen medewerkers van verschillende bedrijven en innovatieve samenwerkingen. Inmiddels heeft het NISI vijf kenniscentra. Drie daarvan zijn gekoppeld aan Wiconic.