automate,

automate,

Eat, sleep </>

Repeat</>

<OVER Wiconic>

Het Nederlandse IT-landschap innoveren. Met praktische, nuttige en efficiënte oplossingen.

Dat was de missie van Search4Solutions bij de oprichting in 2007. Een nieuw geluid, dat de IT-wereld behoorlijk wakker schudde. In 2022 was Search4Solutions klaar voor een nieuwe stap en werd Wiconic, met inmiddels tientallen professionals in dienst.

 

Bij Wiconic willen we innoveren. Daarom zijn we altijd bezig met leren, groeien en kennis delen. Daarnaast bouwen we graag mee aan een duurzame wereld. We investeren in lange klantrelaties door kwaliteit te leveren zonder compromissen. Bij Wiconic leveren we het alleen uit als we er 100% trots op kunnen zijn.

 

Wiconic is Microsoft Partner.

<kennis & wetenschap>

Veel Nederlandse IT-bedrijven worstelen met kennisontwikkeling en innovatie.

Veel Nederlandse IT-bedrijven worstelen met kennisontwikkeling en innovatie. Daarom werken we nauw samen met NISI, het Nederlands Instituut voor de Softwareindustrie. Deze stichting stimuleert kennisontwikkeling, netwerken tussen medewerkers van verschillende bedrijven en innovatieve samenwerkingen. Inmiddels heeft het NISI vijf kenniscentra. Drie daarvan zijn gekoppeld aan Wiconic.

Cultuur</>

Onze cultuur draait om het bouwen van een ecosysteem met mensen die de wereld mooier willen maken met tech en innovatie. Dat vinden we belangrijker dan winstmaximalisatie en factureerbare uren. Je ziet dat terug in onze missie. Creating solutions that shape tomorrow: dat geeft professionals ruimte.

Dat maakt ons creatiever en zorgt dat we betere oplossingen ontwikkelen. Zo voegen wij meer waarde toe aan de IT-industrie. En gaat het met een nieuw idee een keer mis, dan pakken we dat verlies. We leren ervan en we nemen die leerpunten mee in nieuwe initiatieven.