Continuous

<Integration>

Integration
Integration
Integration
Integration

<Continuous Integration>

Continuous Integration is een onmisbaar onderdeel van uw agile proces. Het laat wijzigingen en uitbreidingen naadloos in uw applicatie landen, zonder handmatige configuratie.

Continuous Integration (CI) is een benadering van softwareontwikkeling waarbij ontwikkelaars code continu integreren. Het doel is om fouten vroegtijdig op te sporen en op te lossen, voor hogere softwarekwaliteit en efficiëntere ontwikkeling.

In een CI-proces wordt de code van verschillende ontwikkelaars geïntegreerd in een centraal repository en wordt er automatisch een serie tests uitgevoerd om de code te valideren. CI wordt vaak vergezeld met Agile- en DevOps-praktijken, zoals Continuous Testing en Continuous Deployment, voor een efficiënt end-to-end proces van development tot in-productie name.

Het gebruik van Continuous Integration de ontwikkeling te versnellen, fouten te verminderen en betere samenwerking tussen ontwikkelaars te bereiken. Het verkort de time-to-market, verhoogt de softwarekwaliteit en helpt de klanttevredenheid te verhogen.

Workflow orchestrators zoals Jenkins of Azure DevOps besturen de continuous integration pipelines. Geautomatiseerd source control zorgt voor het overzicht houden over versie en status. Ook Continuous Integration-services schalen op en af naar behoefte.