<Test Automation>

<No rest until it works
perfectly
>

24/7

24/7

<Test automation>

Innovatie draait om snelheid én het lanceren van kwalitatief hoogwaardige softwareproducten. De wereld vraagt om softwaremakers die snel kunnen schakelen en nog sneller kunnen releasen. Met onze Test Automation is dat voor u binnen handbereik.

U wint veel snelheid in uw ontwikkelproces door handmatige tests te automatiseren. Het resultaat: snelle feedback, meer releases in kortere tijd, een kortere time-to-market en een tevreden eindgebruiker.

Met Test Automation maakt u tijd vrij voor uitdenken en maken van nieuwe innovaties. Engineers die meer ademruimte hebben leveren ook code van hogere kwaliteit.

Snelheid en kwaliteit in software kunnen wél samengaan.

Test Automation garandeert kwaliteit</>

Zet automatische tests in om menselijke fouten te voorkomen en besteed u tijd aan zinvoller werk. Automatische tests geven u vroeg in het proces terugkoppeling en vertellen u na iedere aanpassing of uw product nog werkt zoals het hoort.

Test Automation maakt het ontwikkelingsproces niet alleen veel efficiënter, u haalt er ook een testdekking mee die met de hand helemaal niet mogelijk is. Resultaten worden automatisch teruggekoppeld naar het ontwikkelteam en gedeeld met alle stakeholders voor volledige transparantie.

Wat zeggen klanten</>

“Het liep vast bij de hoge werkdruk bij het ontwikkelteam, er kon niet snel geleverd worden, de projecthygiëne was niet op orde en de architectuur was niet goed genoeg. Het werd te complex. Totdat Wiconic een Test Automation Framework had opgezet. De kwaliteit van de software is hierdoor flink verbeterd.”

HUUD OUWEHAND
PRODUCTBEHEERDER

Free Tips & tricks</>

Uw business verandert en de snelheid waarmee dat gebeurt neemt alleen maar toe. Dat geeft voor softwaremakers grote uitdagingen, maar ook enorme kansen.

In onze whitepaper beschrijven we de huidige trends en uitdagingen, laten we zien wat de 5 pijlers zijn van een succesvolle, intelligente en nieuwe aanpak van software engineering en schetsen we tot slot het proces dat u moet volgen om er te komen.

Wat maakt ons uniek</>

  • Korte time-to-market
  • Vaker releasen
  • Hogere kwaliteit
  • Ruimte voor innovatie
  • Transparantie door testrapporten

<Meer informatie>

Wilt u meer informatie over Test Automation?
Neem dan contact met ons op via dit formulier.

What’s new</>