<Cloud Platforms>

<Reliability in every way, shape or form>

cloudnificent

cloudnificent

<Cloud Platforms>

De transitie naar de cloud maakt flexibel en snel en bevrijdt je van legacy software en -platformen. De integratie- en innovatiemogelijkheden zijn daarna oneindig. Maar waar begin je? En welke impact heeft cloud op jouw IT-architectuur?

Met een goed ontworpen cloud-architectuur en goed ingerichte IT-voorzieningen kun je zorgeloos aan de slag. Onze architecten helpen je daarbij, of je nou van nul begint of bezig bent met een upgrade van je huidige systeem.

We helpen je om nieuwe diensten in de cloud te ontwikkelen, integreren, testen en releasen. We automatiseren alle standaardhandelingen in je ontwikkelingsproces, zodat je veel tijd bespaart en hyperefficiënt wordt. Ons Infinite Velocity Model zorgt dat je Continuous Delivery Pipelines en het Scaled Agile Framework goed inzet. Zo versnel je adoptie van de cloud, terwijl je betrouwbaarheid en continuïteit garandeert.

Kwaliteit, vanaf het begin</>

Azure, AWS of ergens anders: bij ons weet je altijd zeker dat je software in huis haalt van hoge kwaliteit. We zorgen dat je meer en sneller kunt testen, sneller kunt releasen en je time-to-market verkort. Onze architecten zijn echte vakmensen. Zij adviseren je met een onafhankelijke blik, begeleiden het hele proces en zorgen voor een vlekkeloze implementatie of migratie.

Wat maakt ons uniek</>

  • Lange ervaring met Cloud Platforms
  • Onafhankelijk advies vanuit diepgaande expertise van alle gangbare Cloud Platforms
  • Strategie, concept, design, development, integratie en testen in één strak georganiseerd proces
  • Infinite Velocity zorgt voor snelheid én stabiliteit

Free Tips en Tricks</>

Je business verandert en de snelheid waarmee dat gebeurt neemt alleen maar toe. Dat geeft voor softwaremakers grote uitdagingen, maar ook enorme kansen.
In onze whitepaper beschrijven we de huidige trends en uitdagingen, laten we zien wat de 5 pijlers zijn van een succesvolle, intelligente en nieuwe aanpak van software engineering en schetsen we tot slot het proces dat je moet volgen om er te komen.

<Meer informatie>

Wil je meer informatie over Cloud Platforms?
Neem dan contact met ons op via het formulier.

What’s new</>