<Cloud Platforms>

<Reliability in every way, shape or form>

cloudnificent

cloudnificent

<Cloud Platforms>

De transitie naar de cloud maakt flexibel en snel en bevrijdt u van legacy software en -platformen. De integratie- en innovatiemogelijkheden zijn daarna oneindig. Maar waar begint u? En welke impact heeft cloud op uw IT-architectuur?

Met een goed ontworpen cloud-architectuur en goed ingerichte IT-voorzieningen kunt u zorgeloos aan de slag. Onze architecten helpen ju daarbij, of u van nul begint of bezig bent met een upgrade van uw huidige systeem.

We helpen u om nieuwe diensten in de cloud te ontwikkelen, integreren, testen en releasen. We automatiseren alle standaardhandelingen in uw ontwikkelproces, zodat u veel tijd bespaart en hyperefficiënt wordt. Ons Infinite Velocity Model zorgt dat uw Continuous Delivery Pipelines en het Scaled Agile Framework goed inzet. Zo versnelt u de adoptie van de cloud, terwijl u de betrouwbaarheid en continuïteit garandeert.

Kwaliteit, vanaf het begin</>

Azure, AWS of ergens anders: bij ons weet u altijd zeker dat u software in huis haalt van hoge kwaliteit. We zorgen dat u meer en sneller kunt testen, sneller kunt releasen en de time-to-market verkort. Onze architecten adviseren met een objectieve blik, begeleiden het hele proces en zorgen voor een soepele implementatie of migratie.

Wat maakt ons uniek</>

  • Lange ervaring met Cloud Platforms
  • Onafhankelijk advies vanuit diepgaande expertise van alle gangbare Cloud Platforms
  • Strategie, concept, design, development, integratie en testen in één strak georganiseerd proces
  • Infinite Velocity zorgt voor snelheid én stabiliteit

Free Tips en Tricks</>

Uw business verandert en de snelheid waarmee dat gebeurt neemt alleen maar toe. Dat geeft voor softwaremakers grote uitdagingen, maar ook enorme kansen.
In onze whitepaper beschrijven we de huidige trends en uitdagingen, laten zien wat de 5 pijlers zijn van een succesvolle, intelligente en nieuwe aanpak van software engineering en schetsen we tot slot het veranderproces om het te bereiken.

<Meer informatie>

Wilt u meer informatie over Cloud Platformen?
Neem dan contact met ons op via het formulier.

What’s new</>