<Young>

<Program™️>

Professional

Professional

Voor ons Young Professional Program™️ selecteren we zorgvuldig de meest gepassioneerde en talentvolle IT-studenten en net afgestudeerden.

Deze talenten beginnen met een traineeship, waarin ze snel praktische en actuele kennis opdoen. Hierna zijn ze klaar om praktische oplossingen te implementeren bij IT-bedrijven.

Een groot deel van onze YP’s blijft na zo’n eerste project bij de klant werken.

<De voordelen voor u>

  • Tijdens de eerst opdracht leveren YP’s meteen waarde en laten ze zien wat ze kunnen
  • Zorgvuldig geselecteerde YP’s binden zich aan uw bedrijf
  • YP’s zijn een kosteneffectief alternatief voor moeilijk te werven reguliere krachten

 

Wat u krijgt:

  • Getalenteerde Nederlandssprekende Young Professionals met alle nodige vaardigheden
  • Beschikbaar voor minimaal 16 uur per week
  • Kosteloze overname van de YP na afronding van de studie

<3 testimonials>

Onze Young Professionals over de opleiding.

Ik help nu klanten met aantrekkelijke softwareoplossingen</>

“Tijdens het high performance traineeship bij Wiconic heb ik geleerd om kwalitatieve software te ontwikkelen in een Agile omgeving. Het traineeship bij Wiconic heeft me geholpen mijn kennis over Continuous Delivery en cloud computing te verbeteren, begeleid door experts in de software-industrie.

Tijdens het traineeship heb ik alle kennis en ervaring opgedaan die nodig zijn om onze klanten te helpen met aantrekkelijke softwareoplossingen.”

KOUROS PECHLIVANIDIS
DATA ENGINEER YOUNG PROFESSIONAL 

Mijn kennis is naar een hoger niveau gebracht door het YPP</>

“In het begin van mijn traineeship bij Wiconic was ik nog erg onzeker over mijn eigen vaardigheden. Het Young Professional Program™️ heeft me geholpen mijn kennis naar een hoger level te brengen.

Zo heb ik veel kennis opgedaan over automatisch testen, Azure Cloud en talen als C# in combinatie met Selenium. Daarnaast ben ik vertrouwd geraakt met belangrijke testtools. Door de hulp van collega’s zowel uit het Young Professionals Program™️ als experts kan ik met zelfvertrouwen aan de slag en groeit mijn kennis met de dag.”

AMY MASTWIJK
TEST AUTOMATION YOUNG PROFESSIONAL

Na het YPP kan ik direct starten als ervaren tester</>

“Het Young Professional Program™️ bij Wiconic heeft wegen voor mij geopend waarvan ik niet wist dat ze bestonden; tijdens de studie werken bij professionele softwarebedrijven is mogelijk en test automation is een waardevol vak. Om naast mijn studie een steentje bij te dragen aan softwarebedrijven is niet alleen erg leerzaam, maar ook ontzettend leuk en spannend.

Test Automation was voor mij compleet nieuw, maar na er lang genoeg mee te hebben gewerkt zie ik dat het testen van software een grote must is. De werkervaring die ik heb opgedaan in testautomatisering is zo ongelofelijk waardevol dat ik na mijn studie meteen als ervaren tester zou kunnen starten!” 

JOHAN TITULAER
TEST AUTOMATION YOUNG PROFESSIONAL