<Cloud Transities>

<Flawless transitions are our daily business>

smooth

smooth

<Cloud Transities>

Als je grote stappen wilt maken, moet je grote ingrepen doen. Zodat je kunt innoveren en de concurrentie vooruit bent met de beste inzichten en tools.

Soms lijken deze ingrepen riskant, omdat ze het hart van je bedrijf raken. Maar juist daar maak je het verschil. En met de juiste inzichten en tools zorg je voor een gecontroleerde migratie en verminder je de risico’s.

Het migreren van workloads, endpoints, applicaties en bedrijfsgegevens naar de cloud: een uitdaging waar wij ruim tien jaar ervaring mee hebben. We bouwen en ontwikkelen onze tools zelf en zorgen voor een snelle, vlekkeloze migratie. En jij kunt real-time meekijken in transparante rapportages over de voortgang.

Zo wordt het makkelijk.

Workload-based oplossingen voor een cloudtransitie op maat</>

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Lift and shift, rebuild of replace? We helpen je de juiste beslissingen te nemen. We verhelderen je visie met inzichten en we tekenen de roadmap naar de cloud. We wegen per workload af welk scenario het beste past. Echt maatwerk, omdat jouw applicaties te belangrijk zijn voor standaardoplossingen.

Voordelen van cloudtransities bij Wiconic:</>

  • Veel ervaring met het bouwen van cloudplatformen
  • Real-time transparante rapportages
  • A-Z cloudmigratie met een aanpak op maat voor iedere workload

Free Tips en Tricks</>

Je business verandert en de snelheid waarmee dat gebeurt neemt alleen maar toe. Dat geeft voor softwaremakers grote uitdagingen, maar ook enorme kansen.
In onze whitepaper beschrijven we de huidige trends en uitdagingen, laten we zien wat de 5 pijlers zijn van een succesvolle, intelligente en nieuwe aanpak van software engineering en schetsen we tot slot het proces dat je moet volgen om er te komen.

<Meer informatie>

Wil je meer informatie over Cloud Transities of met je bedrijf naar de Cloud? Neem dan contact met ons op via het formulier.