<Cloud Transities>

<Flawless transitions are our daily business>

smooth

smooth

<Cloud Transities>

Als u grote stappen wilt maken, moet u grote ingrepen doen, zodat u kunt innoveren en de concurrentie vooruit bent met de beste inzichten en tools.

Soms lijken deze ingrepen riskant, omdat ze het hart van uw bedrijf raken. Maar juist daar maakt u het verschil. En met de juiste inzichten en tools zorgt u voor een gecontroleerde migratie en vermindert u de risico’s.

Het migreren van workloads, endpoints, applicaties en bedrijfsgegevens naar de cloud: een uitdaging waar wij ruim tien jaar ervaring mee hebben. We bouwen en ontwikkelen onze tools zelf en zorgen voor een snelle, vlekkeloze migratie. En u kunt real-time meekijken in transparante rapportages over de voortgang.

Zo wordt het makkelijk.

Workload-based oplossingen voor een cloudtransitie op maat</>

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Lift and shift, rebuild of replace? We helpen u de juiste beslissingen te nemen. We verhelderen uw visie met inzichten en we tekenen de roadmap naar de cloud. We wegen per workload af welk scenario het beste past. Echt maatwerk, omdat uw applicaties te belangrijk zijn voor standaardoplossingen.

Voordelen van cloudtransities bij Wiconic:</>

  • Veel ervaring met het bouwen van cloudplatformen
  • Real-time transparante rapportages
  • A-Z cloudmigratie met een aanpak op maat voor iedere workload

Free Tips en Tricks</>

Uw business verandert en de snelheid waarmee dat gebeurt neemt alleen maar toe. Dat geeft voor softwaremakers grote uitdagingen, maar ook enorme kansen.
In onze whitepaper beschrijven we de huidige trends en uitdagingen, laten we zien wat de 5 pijlers zijn van een succesvolle, intelligente en nieuwe aanpak van software engineering en schetsen we tot slot het proces dat u moet volgen om er te komen.

<Meer informatie>

Wilt u meer informatie over Cloud Transities of met uw bedrijf naar de Cloud? Neem dan contact met ons op via het formulier.