<Cloud Assessments>

<To make your
transition As
smooth as
possible
>

checking all the facts

checking all the facts

<Cloud Assessments>

Er zijn steeds meer bedrijven die de overstap willen maken naar de cloud. Vooral om niet meer afhankelijk te zijn van een vaste werkplek en om te kunnen op- en afschalen als het nodig is.

Maar ook om de kosten onder controle te krijgen. Neem je deze stap niet, dan blijf je voor altijd zitten met legacy die je afremt bij het innoveren.

Maar tegelijkertijd worstelen IT-organisaties met de transitie naar de cloud. Gebrek aan inzicht en verkeerde prioriteiten maken het proces complex en moeizaam.

Daarom ontwikkelden wij een methode die je exact laat zien welke keuzes je moet maken en die zorgt voor een effectieve, vlekkeloze migratie.

<Breng je cloudtransitie in een stroomversnelling>

Met ons Cloud Assessment brengen we je cloudtransitie in een stroomversnelling. Onze scan laat je duidelijk zien of jouw software en ontwikkelprocessen klaar zijn voor migratie.

Je ziet ook wat je nog moet aanpassen om je developmentproces klaar te maken voor echt cloud software engineering. Inzicht in je architectuur laat je zien wat je moet doen om klaar te zijn voor elastic scaled cloud native services, continuous delivery en pay-per-use.

We bespreken alle aanbevelingen in een feedbackpresentatie. We maken ook een concrete backlog met verbeteractiviteiten. Stapsgewijs ziet het proces er zo uit:

 

Na het Wiconic Cloud Assessment heb je:</>

  • Een helder migratieplan waar je meteen mee aan de slag kunt
  • Concrete verbeterpunten die niet meteen om een langdurig project vragen
  • Een Wiconic-team dat jouw processen en architectuur kent en je dus kan helpen op gang te komen en je software, pipeline en infrastructuur te verbeteren
  • Een solide basis van kennis en inzicht, voor een gedegen cloudtransitie

Free Tips en Tricks</>

Je business verandert en de snelheid waarmee dat gebeurt neemt alleen maar toe. Dat geeft voor softwaremakers grote uitdagingen, maar ook enorme kansen.
In onze whitepaper beschrijven we de huidige trends en uitdagingen, laten we zien wat de 5 pijlers zijn van een succesvolle, intelligente en nieuwe aanpak van software engineering en schetsen we tot slot het proces dat je moet volgen om er te komen.

<Meer informatie>

Wil je meer informatie over Cloud Assessments? Neem dan contact met ons op via het formulier.

What’s new</>