<Infinite Velocity Deep Dives>

<from Insight to Outcome>

only the facts

only the facts

<Infinite Velocity Deep Dive>

De Infinite Velocity Deep Dive is een intensieve workshop die u helpt bij het optimaliseren van uw bedrijfsvoering door de mens centraal te stellen in de wereld van IT. Deze hands-on workshop duikt dieper in op de concepten van DevOps, Agile werken en Continuous Delivery, met als doel het automatiseren van repeterende activiteiten en het bevorderen van efficiƫntie.

Tijdens de Deep Dive worden de deelnemers ondergedompeld in de wereld van Infinite Velocity. Samen met ons team van experts ontwikkelt u concrete acties om Infinite Velocity in software te bereiken, waardoor uw organisatie beter kan inspelen op veranderende marktbehoeften en zich kan onderscheiden van de concurrentie.

 

<In Staat Stellen>

Investeer in de toekomst van uw organisatie door deel te nemen aan onze Infinite Velocity Deep Dive. Ontdek hoe u uw bedrijf kunt transformeren en uw concurrentievoordeel kunt vergroten met behulp van geavanceerde IT-praktijken en innovatieve oplossingen.

De Infinite Velocity Deep Dive stelt u in staat om:

  1. Kennis op te doen over de nieuwste technieken en best practices in DevOps, Agile werken en Continuous Delivery.
  2. Een duidelijk actieplan te ontwikkelen voor de implementatie van Infinite Velocity.
  3. De betrokkenheid en samenwerking tussen teamleden en afdelingen te bevorderen, wat leidt tot een sterker en meer gefocust team.
  4. De doorlooptijd van softwareontwikkeling te verkorten en de kwaliteit van uw producten te verbeteren.

 

<Infinite Velocity Scan>

Gebruikelijk is om ter voorbereiding op de Deep Dive ook de Infinite Velocity scan uit te voeren. Met deze online scan verzamelen we de nodige informatie over de organisatie om de Deep Dive vorm te geven en goed voor te bereiden.

Inzicht laat u zien wat nog nodig is om de transitie succesvol te realiseren. Met de Infinite Velocity Scan en de Deep Dive krijgt u dat objectieve inzicht.

Na de Deep Dive hebt u:</>

  • Concrete verbeterpunten waar u meteen mee aan de slag kunt.
  • De hoofdlijnen van het transitieplan waar u zelfstandig mee aan de slag kunt.
  • Een solide basis met kennis en inzicht in de (benodigde) transformatie.

Free Tips en Tricks</>

Uw business verandert en de snelheid waarmee dat gebeurt neemt alleen maar toe. Dat geeft voor softwaremakers uitdagingen en kansen.

De Wiconic Infinite Velocity whitepaper beschrijft de huidige trends en uitdagingen. De whitepaper behandelt de vijf pijlers voor succesvolle, intelligente en nieuwe aanpak van software engineering.

De whitepaper schetst daarnaast het proces dat u moet volgen om er te komen.

<Meer informatie>

Wilt u meer informatie over de Deep Dive of de Scan? Neem dan contact op.