Search4Solutions heet vanaf nu Wiconic

<Creating solutions that shape tomorrow: Search4Solutions heet vanaf vandaag Wiconic>

In IT is stilzitten geen optie. U moet blijven bewegen, anders raakt u achter. Door de jaren heen is Search4Solutions daarom steeds meegegroeid met de ontwikkelingen. Inmiddels is het bedrijf zo veranderd, dat het tijd is voor een merk voor de toekomst: Wiconic.

Een nieuw merk dat staat voor vooruitdenken, inspireren, passie en impact. Maar ook voor betrouwbaarheid. Wiconic maakt de oplossingen waar u uw toekomst op kunt bouwen.

Natuurlijk blijven we de expertise, de kwaliteit, de stabiliteit en de snelheid bieden waar Search4Solutions om bekendstaat. Maar we willen meer. Op basis van wetenschappelijk onderzoek bouwen we met Wiconic dus aan betere en toekomstgerichte oplossingen. We combineren het ontwikkelen van nieuwe, fundamentele kennis over software engineering met het continu verbeteren van onze diensten.

Een belangrijk resultaat daarvan is het Infinite Velocity-framework, waarmee onze klanten kunnen garanderen dat de software die ze bouwen altijd van de hoogst haalbare kwaliteit is.

Daarnaast helpt Wiconic bedrijven met de transitie naar de cloud en het ontwikkelen van cloud-native applicaties.

“Het bouwen van een ecosysteem met mensen die de wereld mooier willen maken met tech en innovatie. Dat vind ik belangrijker dan winstmaximalisatie en factureerbare uren,”

“U ziet dat terug in onze missie. Creating solutions that shape tomorrow: dat geeft professionals ruimte. Dat maakt ons creatiever en zorgt dat we betere oplossingen ontwikkelen. Zo voegen wij meer waarde toe aan de IT-industrie. En gaat het met een nieuw idee een keer mis, dan pakken we dat verlies. We leren ervan en we nemen die leerpunten mee in nieuwe initiatieven.”

JAN VLIETLAND
OPRICHTER WICONIC