DNA van Agile Management Teams

<IMPACT MAKEN ALS EEN DYNAMISCH WAARDEGEDREVEN AGILE MANAGEMENTTEAM>

IMPACT MAKEN ALS EEN DYNAMISCH WAARDEGEDREVEN AGILE MANAGEMENTTEAM
IMPACT MAKEN ALS EEN DYNAMISCH WAARDEGEDREVEN AGILE MANAGEMENTTEAM
IMPACT MAKEN ALS EEN DYNAMISCH WAARDEGEDREVEN AGILE MANAGEMENTTEAM
IMPACT MAKEN ALS EEN DYNAMISCH WAARDEGEDREVEN AGILE MANAGEMENTTEAM

<MASTERCLASS DNA VAN AGILE MANAGEMENT TEAMS>

In onze vier uur durende masterclass maak je kennis met de cruciale elementen die een managementteam (MT) omvormen tot een Agile MT. Je leert hoe jij de Agile transformatie binnen jouw organisatie kunt verankeren door specifieke acties te ondernemen die het beste aansluiten bij de unieke behoeften en cultuur van jouw organisatie. Dit programma is ontworpen om leiders te voorzien van de kennis en tools die nodig zijn om een effectieve Agile transformatie te leiden en te ondersteunen.

Maak kennis met de elementen om een waarde toevoegend Agile Management Team te worden. In onze vier uur durende masterclass leer je als MT hoe je de Agile transformatie kunt verankeren door specifieke acties te ondernemen. Dit programma is ontworpen om jou als leider te voorzien van de kennis en tools die nodig zijn om een effectieve Agile transformatie te leiden, te ondersteunen en vooral ook te behouden.

In deze masterclass duik je interactief in de wereld van Agile leiderschap en de cruciale rol van het Agile Management Team. Onder begeleiding van twee doorgewinterde experts op het gebied van LEAN en AGILE, Jeroen Stoter en Jan Vlietland PhD, krijgt je inzicht in hoe jij jouw organisatie Agile kunt vormgeven en hoe een Agile Management Team de koers uitzet.

Verwerf vaardigheden om als Management Team een bloeiende wendbare organisatie te creëren, zelfsturende teams te laten groeien en individuele ontwikkeling te bevorderen.

Het centrale thema in onze masterclass is de vertaling van deze kennis en inzichten naar jouw eigen professionele context. Met praktijkgerichte oefeningen breng je de opgedane kennis direct in de praktijk en versterk jij jouw unieke leiderschapsvaardigheden.

HET BREIN ACHTER DE MASTERCLASS</>

‘Visie omzetten in concrete resultaten, daar ligt mijn kracht’

Jeroen Stoter (1980) is expert op het gebied van LEAN Agile Transformation Management, met inmiddels ruim twintig jaar ervaring. ’’Het is mijn missie om bij te dragen aan een wereld waarin alle organisaties op een data-gedreven manier werken en waarin effectief leiderschap, betrokkenheid van medewerkers en prestatiegerichtheid de norm zijn. Met mijn expertise en diensten help ik bij deze transformatie. Ik streef ernaar om organisaties te ondersteunen bij het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en het realiseren van hun volledige potentieel.’’

Zijn vrije tijd brengt hij graag door met zijn gezin en daarnaast is Jeroen dol op fietsen.

Praktische informatie

Onderwerpen die onder andere aan bod komen:

  • De Agile organisatie
  • Agile, Scrum, Kanban, Lean (verschillen en overeenkomsten)
  • Wat zijn de kenmerken van een Agile organisatie
  • Fixed vs Growth mindset

 

Duur: 4 uur

Datum: 7 Mei 2024 van 15.00 – 19.00

Locatie: Nader te bepalen, omgeving Utrecht

Kosten: €99,- excl. btw per persoon inclusief het boek ‘DNA van Agile Management Teams’ van Jeroen Stoter.

Aanmelden: info@wiconic.com