Continuous

<Testing>

Testing
Testing
Testing
Testing

<Continuous Testing>

Bij Continuous Testing automatiseren we het testen van software. Het ontlast ontwikkelaars en testpersoneel bij het testwerk, geeft sneller feedback en een hogere softwarekwaliteit..

Continuous Testing (CT) is een benadering van softwareontwikkeling waarbij tests op een continue basis worden uitgevoerd om de kwaliteit van de software te garanderen. Het omvat het gebruik van geautomatiseerde tests en integratie van deze tests in het ontwikkelingsproces.

In traditionele softwareontwikkeling worden tests vaak uitgevoerd aan het einde van het ontwikkelingsproces, wat kan leiden tot langere doorlooptijden en hoge kosten om fouten op te sporen en op te lossen. Met Continuous Testing worden tests voortdurend uitgevoerd tijdens het ontwikkelingsproces, waardoor fouten eerder worden opgespoord en opgelost en de kwaliteit van de software verbetert.

Continuous Testing wordt vaak gebruikt in combinatie met Continuous Integration (CI) en Continuous Delivery (CD) om een efficiënt end-to-end proces te creëren van het schrijven van code tot het in productie brengen van software. Continuous Testing helpt om de time-to-market te verkorten en de kwaliteit van de software te verbeteren.

Bij Continuous Testing maak u gebruik van geautomatiseerd testen, waardoor het testen sneller en efficiënter gebeurt. Voorbeelden van automatische tests zijn unit-tests, integratietests, acceptatietests, performance tests en security tests. Door de tests continu uit te voeren, gebeurt de ontwikkeling van software efficiënter en effectiever, met fouten en vertraging.

Continuous Testing maakt integraal deel uit van de delivery pipeline. Om van Continuous Testing een volautomatisch proces te maken. Zo verifieert u bij iedere aanpassing, of toevoeging, snel of deze aan de kwaliteits- en functionele eisen voldoet. Continuous Testing draagt zo bij aan het leveren van software met hoge kwaliteit, met hogere klanttevredenheid en een verbetering van de reputatie van het bedrijf.