Continuous

<Engineering>

Engineering
Engineering
Engineering
Engineering

<Continuous Engineering>

Continuous Software Engineering is het evolutionair ontwikkelen en kortcyclisch opleveren van software. Het vraagt nieuwe competenties en een nieuwe mindset. Prioriteitsbepaling wordt een dagelijks onderdeel van het werk, met continu nadenken over efficiency en effectiviteit.

Continuous Engineering is software engineering gericht is op het voortdurend leveren van waarde aan klanten. Het omvat het ontwikkelen volgens het Agile-mantifest, de DevOps-practice en geautomatiseerde voortbrengingsprocessen om snel en efficiƫnt software te ontwikkelen en te implementeren.

In traditionele engineering worden softwareoplossingen vaak ontwikkeld met een “waterfall” benadering, waarbij elke fase van de ontwikkeling afzonderlijk wordt voltooid en overgedragen aan de volgende fase. Dit kan leiden tot lange doorlooptijden en fouten die pas in latere fasen worden ontdekt, wat leidt tot hogere kosten en vertragingen in de levering.

Met Continuous Engineering worden softwareoplossingen voortdurend ontwikkeld en geleverd in kleine stukjes, waardoor er snel feedback wordt gegeven en fouten snel worden opgelost. Dit helpt bedrijven om waarde sneller te leveren aan klanten en om de time-to-market te verkorten.

Continuous Engineering wordt vaak gebruikt in situaties waarin de concurrentie hoog is en snelheid van cruciaal belang is, zoals in de technologiesector en de financiƫle dienstverlening. Het kan helpen om flexibel en wendbaar te blijven en om betere softwareoplossingen te leveren die voldoen aan de behoeften van klanten.

Bij Continuous Engineering maakt u schaalbare software en software die zichzelf automatisch test en publiceert. Ook zijn security-aspecten als het minimaliseren van de cloud attack surface een vast onderdeel van de ontwikkelcyclus. Een cloud software engineer heeft de nodige competenties en mindset en past de principes van iteratief ontwerpen, ontwikkelen, testen, beheren en evalueren consequent toe.