Wiconic TechCafé: Een kennissessie over vakmanschap en kwaliteit.

Herkent u dat? Uw Product Owner vraagt: “krijgt u het af voor de deadline?”. “ja, ik denk het wel” zegt u. De Product Owner gaat er vanuit dat u het werk oplevert binnen de tijd. Een week later vraagt hij opnieuw: “krijgt u het af?”. “Ik ga het proberen”, is uw reactie nu. Uiteindelijk komt er werk niet op tijd af, omdat collega’s het onmogelijke van u vroegen. Het resultaat is verschoven planningen, niet behaalde resultaten en teleurstelling. Eigenlijk had u dit zelf al lang voorzien.

Infinite Velocity maakt het mogelijk om nieuwe softwareversies als continue stroom te leveren. Een succesfactor voor Infinite Velocity is software craftmanship. Software craftmanship betekent vakmanschap bij softwareontwikkeling. Een vakman weet of een planning haalbaar is. Een vakman is duidelijk over de haalbaarheid. Ook heeft een vakman alternatieve scenario’s, als een planning toch onhaalbaar blijkt door onvoorziene tegenslag. Kortom een vakman durft ‘nee’ te zeggen. 

 

 

<TechCafé Programma>

In samenwerking met het National Institute for the Software Industry organiseert Wiconic het TechCafé. Tijdens het TechCafé gaan we dieper in op Software Craftmanship en Clean Architecture in een Infinite Velocity context:

17:00 Inloop en pizza
18:00 Key-note
18:15 Software Craftmanship
19:15 Break
19:30 Clean Architecture
20:25 Afsluiting
20:30 Netwerken en napraten
21:00 Einde

Spreker</>

“De wereld is software geworden en wij hebben als softwareschrijvers een standaard hoog te houden. We houden vast aan principes als clean code en quality management, omdat we weten wat het oplevert. Nu en in de toekomst. Wij zijn IT-vakmensen, maar hoe bepalen we onze plaats en laten we onze impact zien naar de buitenwereld?”

Met ruim 15 jaar ervaring is Nawid Sahebzadeh een echte vakman in de IT sector. Hij heeft veel rollen bekleed, van R&D engineer op embedded devices, Technisch Analist, QA manager van een multinational tot Transformatie lead voor enterprises zoals ING.

Met een enorme passie voor kwaliteit, reliability en schaalbaarheid maakt hij producten robuuster en toekomstbestendig. Tijdens het Wiconic TechCafé vertelt Nawid alles over de plaats van de IT-vakman in de digitale wereld.

<Wiconic TechCafé>

Wiconic staat voor kennisdeling. Of dat nu gaat over Cloudsoftware, of de nieuwste God of War. Tijdens het Wiconic TechCafé brengen we talenten en oudgedienden uit het vak bij elkaar om van gedachten te wisselen over de nieuwste ontwikkelingen en te genieten met gelijkgestemden.

Join the community!

<Meld u aan voor het Wiconic TechCafé>

</div