Wiconic TechCafé: Een kennissessie over vakmanschap en kwaliteit.

Vakmanschap bestaat niet zonder kwaliteit, en vice versa. Of je nou timmerman, automonteur of cloudsoftware engineer bent. Tijdens de kennissessie in het Wiconic TechCafé kijken we naar jouw rol als developer of IT’er in het leveren van kwaliteit door echt, onversneden vakmanschap.

Ben jij een IT-vakman of vakman in wording? Met jouw kennis en kunde als developer ga je in de toekomst het verschil maken binnen de Nederlandse IT-industrie. Wil je weten wat jouw rol daarin kan zijn en hoe je kan sturen op je interesses? Tijdens deze eerste editie van het TechCafé praat je met vakgenoten over jouw kansen binnen het vak van de toekomst en vertelt spreker Nawid Sahebzadeh je alles over vakmanschap en impact in de softwarewereld.

Hier gaan we het over hebben:

  • Waarom is development een vak en wat is er uniek aan IT-vakmanschap?
  • Hoe blijf je relevant binnen het vak door continuous learning?
  • Hoe kan jij als developer vanuit jouw rol innovatie bevorderen?
  • Aan welke soft skills kun je werken om je hoofd boven het maaiveld uit te steken?

<Programma>

17:00 Inloop en pizza
18:15 Sessie ronde 1
19:15 Break
19:30 Sessie ronde 2
20:30 Afsluiting & borrel
21:00 Einde

Gastspreker</>

“De wereld is software geworden en wij hebben als softwareschrijvers een standaard hoog te houden. We houden vast aan principes als clean code en quality management, omdat we weten wat het oplevert. Nu en in de toekomst. Wij zijn IT-vakmensen, maar hoe bepalen we onze plaats en laten we onze impact zien naar de buitenwereld?”

Met ruim 15 jaar ervaring is Nawid Sahebzadeh een echte vakman in de IT sector. Hij heeft veel rollen bekleed, van R&D engineer op embedded devices, Technisch Analist, QA manager van een multinational tot Transformatie lead voor enterprises zoals ING. Met een enorme passie voor kwaliteit, reliability en schaalbaarheid maakt hij producten robuuster en toekomstbestendig. Tijdens het Wiconic TechCafé vertelt hij alles over de plaats van de IT-vakman in de digitale wereld.

<Wiconic TechCafé>

Wiconic staat voor kennisdeling. Of dat nu gaat over Cloudsoftware, of de nieuwste God of War. Tijdens het Wiconic TechCafé brengen we talenten en oudgedienden uit het vak bij elkaar om van gedachten te wisselen over de nieuwste ontwikkelingen en te genieten met gelijkgestemden. Join the community.

<Meld je aan voor het Wiconic TechCafé>