Continuous

<Intelligence>

Intelligence
Intelligence
Intelligence
Intelligence

<Continuous Intelligence>

Voor betere software hebt u data nodig over de gebruikerservaring. Veel organisaties zetten hier dus stappen mee. Maar het handwerk in zulke processen maakt dat feedback niet snel genoeg bij de teams komt. Continuous Intelligence zorgt dat dit automatisch gebeurt.

Continuous Intelligence is een benadering van data-analyse waarbij real-time gegevensverwerking wordt gebruikt om voortdurend inzicht te krijgen in bedrijfsprocessen en -prestaties. Het omvat het verzamelen van gegevens van verschillende bronnen, zoals sensoren, IoT-apparaten, weblogs en sociale media.

Het gebruikt geavanceerde analysetechnieken zoals machine learning en kunstmatige intelligentie om deze gegevens te analyseren en er inzichten uit te halen.

Continuous Intelligence wordt vaak gebruikt in situaties waarin datagedreven besluitvorming snel nodig is, zoals in de financiƫle dienstverlening, de gezondheidszorg en de productie-industrie. Door de real-time aard van Continuous Intelligence kunnen bedrijven snel reageren op veranderingen in de markt of het gedrag van klanten, dat bijdraagt aan een betere positie in de markt tov concurrenten.