Werk sneller en slimmer als professional met AI

<31 oktober 2023>

Gaat uw hart sneller kloppen van Tech? Vind u het leuk om met andere professionals die werken in de IT-sector te sparren? Vind u het interessant om boeiende talks te horen over software-innovaties?

Dan heten we u op 31 oktober weer welkom op het Wiconic TechCafé, bij ons op kantoor. Dé informele ontmoetingsplaats voor de wereld van tech, trends en innovatie.

In dit TechCafé komt u alles te weten hoe u sneller en slimmer werkt met generative AI, zoals ChatGPT en andere AI-gedreven oplossingen die de productiviteit vergroten.

“AI is geen magische oplossing, maar een game-changer in onze handen. Hoe we het gebruiken, hangt af van ons begrip, onze ethiek en onze wil om te leren en te groeien.”

2023 lijkt het jaar waarin Articial Intelligence en masse doorbreekt, door de ontwikkeling van generatieve-AI en Large Language Models (LLM’s). Een LLM is een AI-model, getraind op een enorme hoeveelheid tekstdata. Het gebruikt patronen in de data om mensachtige tekst te genereren op basis van gegeven input.

LLM’s tillen productiviteit naar een nieuw niveau, door processen te stroomlijnen en de kwaliteit te verbeteren, met bijvoorbeeld tips, richtlijnen, aanvullingen, foutdetectie en het genereren van teksten. Deze producten maken het werk van professionals efficiënter. Op het gebied van software ontwikkeling  detecteren ze inconsistenties en fouten die over het hoofd worden gezien door menselijke programmeurs. Ook het genereren van documentatie is veel eenvoudiger. Kortom een kunstmatige assistant die productiviteit verhoogt.

“Artificial intelligence may be the invention of mankind, but the evolution of AI will reflect on the evolution of humankind. Our responsibility is to ensure that this mirror reflects a future we can all be proud of. – ChatGPT”

<Meer weten?>

Kom en bezoek het TechCafé op 31 oktober 2023, waar kunstmatige intelligentie en mens samenkomen! Bent u een professional op zoek naar de nieuwste trends of gewoon nieuwsgierig naar de wereld van AI. Het TechCafé is de plek voor u.

Deel ervaringen, stel vragen, leer van experts en duik dieper in boeiende onderwerpen zoals AI, softwareontwikkeling, data-analyse en nog veel meer. Bij het TechCafé stimuleren we groei, innovatie en samenwerking. We kijken uit naar uw bezoek!

Alvast de sfeer proeven? Krijg een impresssie van het vorige TechCafé:

<Programma>

Laat u inspireren op ons volgende TechCafé:

17:00 Inloop en eten
18:00 Key-note – AI ontwikkeling in 2023 en beyond
18:30 Wat AI voor IT-professionals betekent – Geronimo Wolf
19:10 Break
19:30 Werk sneller en slimmer met generatieve AI – Fabian Langer
20:25 Afsluiting
20:30 Netwerken en napraten
21:00 Einde

Graag tot dan !

<Aanmelden>

TechCafé: het enige café in Nederland waar tech centraal staat.